Internetmarketing

Behaal een hogere omzet met online advertentiecampagnes

Google AdWords

internetmarketing google adwords

Als uw website of webshop reeds geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en u nog hogere bezoekersaantallen wenselijk acht, kunt u er voor kiezen om te adverteren op het internet. Adverteren op Google door middel van een Google AdWords reclamecampagne leidt, gezien het ruime bereik, vaakt tot het  beste resultaat.

Web Activities werkt sinds 2006 met Google AdWords en beschikt daardoor over jarenlange ervaring. Het is mogelijk om voor iedere soort website en webshop een succesvolle reclamecampagne op te starten. U bepaalt vooraf het advertentiebudget zodat u niet voor nare verrassingen achteraf komt te staan.

Complete Google Adwords campagne: voor €350

Laat uw Google AdWords campagne beheren door een professionele partij

Wanneer een Google AdWords reclamecampagne op de juiste manier is ingericht kan de omzet aanzienlijk toenemen. Zonder de benodigde competenties zelf proberen om een Google AdWords campagne op te starten levert vaak niet het gewenste resultaat op, met hoge kosten tot gevolg. Laat daarom uw Google AdWords campagne beheren door een professionele partij.

Facebook Ads

internetmarketing facebook adsMet meer dan 1 miljard gebruikers is Facebook het meest gebruikte social media medium. Tegenwoordig kunnen de meeste bedrijven niet meer om Facebook heen om hun doelgroep te bereiken. Al was het alleen al voor de klantenservice via een bedrijfspagina.

Facebook houdt van alle gebruikers gegevens bij die voor marketingdoeleinden gebruikt worden. Zo biedt Facebook de mogelijkheid om met een advertentiesysteem doelgericht te adverteren. Het is uiteraard ook mogelijk om via Facebook een gratis pagina aan te maken om door middel van ”likes” uw bedrijf te laten promoten. Het bedenken van aantrekkelijke acties (bijvoorbeeld iets weggegeven bij een bepaald aantal likes) werkt dan ook zeer gunstig om de populariteit van uw bedrijf te vergroten.

 

Web Activities helpt u graag met het online promoten van uw bedrijf!

Web Activities kan uw online business tot een succes te maken. Samen met u wordt de advertentie afgestemd op de behoefte van uw bedrijf. Zo kan u kiezen voor een advertentie die uw website of webshop continue onder de aandacht brengt en/of een advertentie waarmee u tijdelijke acties promoot.

7 dagen per week service! Direct een medewerker aan de lijn!

Bel: 06-42699292

Bel: 020-3706807