Zoekmachine optimalisatie

Web Activities kan er voor zorgen dat u goed gevonden wordt in Google

zoekmachine optimalisatie
Google wordt door meer dan 90% procent van de internetgebruikers gebruikt om te zoeken. Uw (potentiële) klanten bevinden zich dan ook grotendeels op Google. Het is daarom essentieel dat uw website goed gevonden wordt in Google om een hoge omzet te bereiken. Web Activities onderzoekt voor u met welke zoekwoorden uw website de hoogste positie in Google kan behalen.

Hebt u nog geen naam voor uw website bedacht?
Web Activities vindt voor u de meest geschikte domeinnaam voor optimale vindbaarheid!

Zoekmachine vriendelijke teksten schrijven

De teksten op uw website dienen aan te sluiten bij de woorden waar uw klanten op zoeken. Het gebruik van vaktermen dient u zoveel mogelijk te beperken: verplaats u in de kennis van de (vaak onkundige) klant. Zorg er voor dat de teksten prettig leesbaar blijven. Neem de tijd om unieke teksten te schrijven. De zoekmachines zien het als teksten van andere websites afkomstig zijn en bestraffen dit met een lagere positie van uw website!

Hebt u geen tijd om teksten te schrijven? Web Activities helpt u graag bij het schrijven van gerichte teksten voor een maximaal resultaat. Wij doen u graag een prijsvoorstel op maat.

Tip: gebruik minimaal 300 woorden per pagina en beschrijf uw diensten en/of producten kort en krachtig.

 

Web Activities: zoekmachine optimalisatie specialist

”Er zijn al zoveel websites. Heeft mijn website nog wel kans op een hoge positie in Google?”

Dit is een vraag die vaak gesteld wordt en dat is te begrijpen, want de meeste top domeinnamen zijn al bezet. Daarom dient er op een inventieve manier aan bezoekers gekomen te worden. Hier is specialistische kennis voor nodig.

Web Activities maakt gebruik van geavanceerde programma’s om de websites van uw concurrenten te analyseren en ontdekt waar voor uw website de kansen liggen.

Beter gevonden worden begint vandaag

Prijs op aanvraag.

Geen tijd om te wachten tot zoekmachines uw website hebben geïndexeerd? U wilt direct resultaat? Ontdek de mogelijkheden van een internetmarketing campagne.

7 dagen per week service! Direct een medewerker aan de lijn!

Bel: 06-42699292

Bel: 020-3706807